P&S Bead Maker Review: Best Last Step Product Ever?

av Matt Carter
Oversatt original tekst til Norsk bokmål.

En av mine favorittaspekter av min lidenskap for detaljering er å teste nye produkter regelmessig. Jeg forkynner rutinemessig teknikk og praksis over å lene meg på et produkt for å oppnå resultatene du leter etter. Hvem vil ikke finne den perfekte produktlinjen for å produsere de samme eller bedre resultater på kortere tid? I løpet av de siste månedene ble P & S Bead Maker bredt omtalt i miljøet. Det har vært mye prat og jeg var ivrig etter å få hendene mine på noen flasker. Vi har brukt det jevnlig i butikken vår i løpet av de siste månedene, så la oss gå rett inn i hvordan det har vært i bruk hos oss.
 

Først og fremst er Bead Maker en sprøytbar polymerforsegling som kan brukes som et „topp coat“ på voks, forsegling eller keramisk belagt kjøretøy. Det kan også brukes som et frittstående beskyttelsesmiddel og som et tørkehjelpemiddel. Den gjør sitt beste når den brukes på et tørt, ny detaljert kjøretøy. Når panelet er helt rent og tørt, spray en fin tåke av produktet på panelet og håndkleet, og begynn å fordele produktet.

Hvis du bruker Bead Maker som et frittstående beskyttelsesmiddel, bør den første applikasjonen være mer liberal, og du vil ønske å jobbe med produktet litt lenger for å sikre et solid grunnlag av produktet. Jeg foretrekker å holde et andre og tredje mikrofiberhåndkle hendig for å fjerne overflødig rester. Produktet vil herde i løpet av de neste 8 timene, i den perioden skal du ikke få bilen våt. Når den er fullstendig herdet, blir glansnivået og glattheten forbedret fra den første applikasjonen.

I løpet av de siste  månedene ved å bruke dette produktet er det en ting som er sikkert, det er det enkleste å bruke siste trinns produkt vi noen gang har testet, Det er så enkelt.

Når du jevner dette produktet, er det enkelt å gjøre. Ta det siste tørket og se de gjenværende produktrestene forvandle seg til en strålende finish. Dette er langt unna vår favorittkarakteristikk av produktet. Du kan jobbe deg rundt bilen raskt og med sikkerhet, du forlater ikke streker eller rester som vil etterlate seg stygge merker.

Dette er den store fordelen dette produktet holder over våre andre favoritt keramiske baserte toppprodukter. Med disse produktene fjernes de ikke så lett, noen er vanskelige og tidskrevende, så hvis du legger igjen produkt og ikke fjerner det i tide, kan det kreve litt mer arbeid enn å bare tørke det opp igjen. Bead Maker er så mye enkelere.
Vi kan komme oss rundt en bil på 5-10 minutter, og det er lett å legge til en stor effektivitetsgevinst i butikken vår.

Vi liker alle produkter som er enkle å bruke, men hvordan er ytelsen? Enkelt, den beste glattheten og glansen av en sprayforsegling vi noen gang har brukt!
Det er en svært tilfredsstillende prosess da det begynner å virke. Begynner du å føle microfiberet gli uanstrengt, tørk over for å avsløre utmerket glans. Bare vent til det herder og du vil se full effekt. Når panelet blir vått for første gang, vil oppleve svært tilfredsstillende vannskrekk. Hyggelige tette perler og enorm vannskrekk.

Det lever opp til navnet! På toppen av våre egne keramiske belagte kjøretøy, så vi produktet produserer samme vannadferd i flere måneder. Varer det så lenge som noen andre spray på beskyttelsesmidler på markedet? Min forventning i den ekte verden, så er svaret nei. Men i mitt sinn, brukervennlighet betyr at ny applikasjon er så utrolig enkelt, og kan lett legges til den vanlige vaske rutininen uten at det går utover tidsforbruket.

Norwash AS

Org nr: 921 361 645

Trogstadvegen 7, 2830 Raufoss

post@norwash.no

  • Facebook - svarte sirkelen
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Google Places - Svart Circle