Om oss

Norwash AS selger og distribuerer anerkjente kvalitetsprodukter innen bilpleie. Leverandører er blant andre CarChem (UK), og The Rag Company (US).

Målgrupper er privatkunder og B2B – som i hovedsak er bilpleiefirmaer. Samarbeidet er basert på gode forhandleravtaler med konkurransedyktige priser og betingelser.

Virksomheten drives profesjonelt og effektivt med høy kostnadseffektivitet. Dette til fordel for våre kunder. Målet er hele tiden å tilby de beste produktene til konkurransedyktige priser.

Norwash besitter solid kunnskap innen bilpleie og bestreber seg på å yte god service, effektiv kundeoppfølging og -distribusjon. Vi tilbyr rådgivning og avtaler gjerne produktdemonstrasjoner.

Selskapets viktigste styringsmål er ærlighet og ryddighet, og altså å tilby de beste produktene til konkurransedyktige priser – med god service og effektiv kundeoppfølging

Leveringsbetingelser

Frakt / levering Alle våre priser er inklusiv merverdiavgift. Din bestilling vil normalt bli behandlet innen 24 timer etter at bestillingen er registrert. Ordre fra norwash.no blir sendt som Posten servicepakke. Normal leveringstid vil være mellom 1 og 10 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor og om varen er på vårt lager eller eksternt lager. Varer som ikke blir hentet, eller nektet mottatt vil bli returnert til oss på kundens regning. Dette beløp er satt til NOK 300,

Reklamasjon/skade under frakt

Reklamasjon skjer ved feil eller mangler på varen. Vi tar returkostnaden ved reklamasjoner. Alle varer blir kontrollert for feil og mangler før de blir pakket og sendt til deg som kunde. Oppstår det skade under frakt, og det er synlig skade på emballasje, signer kun med forbehold.

Ta kontakt med oss slik at vi kan ordne opp i situasjonen!

Angrerett

Hvordan returnerer jeg varen? For å benytte angreretten må det gis melding til Norwash innen fristen utløper – 14 dager. Det stilles ikke formkrav til meldingen, men denne bør av bevismessige årsaker være skriftlig. Videre forutsettes det at varen returneres med ubrutt forsegling. Ved beskadigelse eller forringelse som skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side vil angreretten ikke kunne gjøres gjeldende. Microfiber som er åpnet ifra sin originale forpakning ses på som forringet, samme gjør kjemikalie flasker som er åpnet.

 

Vare som skal returneres sendes til:

Norwash AS, Trogstadvegen 7, 2830 Raufoss

Varen returneres komplett i den originale emballasjen (det må ikke skrives direkte på emballasjen). Du er selv ansvarlig for retursendingen og det oppfordres til å benytte en sendeform som gir mulighet for pakkesporing, samt erstatning dersom varen skulle bli skadet eller tapt under sending. Returkostnadene bæres av forbrukeren

(jf. Angrerettloven § 15 første ledd).

Angrerettloven

Angrerettloven gir deg mulighet til å angre på varer eller tjenester som er kjøpt ved fjernsalg eller utenfor fast utsalgssted – slik som på internett, telefon eller dørsalg. Du behøver ikke å begrunne overfor selgeren hvorfor du vil gå fra kjøpsavtalen – og kan i ro og mak undersøke varen for å gjøre deg opp en formening om du ønsker å beholde den. Du har angrerett i 14 dager, men i visse tilfeller forlenges fristen til 3 måneder og i enkelte tilfeller til 1 år. Ønsker du å returnere varen, må den være i tilnærmet samme stand og mengde som da du mottok den. Selv om du ikke har angrerett eller angrefristen er gått ut, har du selvfølgelig rett til å reklamere på varen eller tjenesten dersom den har feil eller mangler. Dersom du ikke henter pakken og forholder deg ellers helt passiv, vil dette ikke gi oss noen indikasjoner om hvorfor pakken ikke er hentet. Du vil da ikke ha oppfylt kravene som stilles til deg i henhold til Angrerettloven §11 og §13, og mister således retten til å gå fra avtalen. Du vil da bli belastet med frakt kostnader tur retur og et gebyr pålydende kr 300,- til Norwash for behandling av saken.

Fordbehold

Norwash AS forbeholder seg retten til å kansellere et kjøp/salg ved eventuelle feil på siden slik som pris, produktinfo etc. Vi tar også forbehold om at salgsvarer kan være utsolgt.

Norwash AS

Org nr: 921 361 645

Trogstadvegen 7, 2830 Raufoss

post@norwash.no

  • Facebook - svarte sirkelen
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Google Places - Svart Circle