Personvernerklæring

Gjeldende erklæring gjelder for følgende domener:

http://www.norwash.no
http://www.norwash.net
http://www.car-chem.no

 

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn
 

Besøkende og opprettelse av konto

Når man lager en brukerkonto på vårt nettsted, lagres informasjonen gitt i disse feltene med unntak av passord. Epost adresse, fysisk adresse og telefon nummer blir lagret av Norwash AS i tilegg til IP-Adressen og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å kvalitet sikre vårt arbeid. Informasjonen og nettstedet er beskyttet av McAfee web security og blir ikke delt videre ifra oss. Når man oppretter en brukerkonto hos oss godtar man også at vi kan sende deg nyhetsbrev og tilbud pr mail.  

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din «Hash» kan bli sendt til tjenesten Gravatar om dette er benyttet med registrert epost tidligere for å hente ut avatar bildet du har lagret hos Gravatar. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/.

Media

Vårt media innholdt er beskyttet under copyright ifra utgiver, eller er godkjent til fri bruk. Hver enkelt som ønsker å laste opp media som f.eks bilder til nettstedet er selv ansvarlig at dette ikke er av pornografisk, støtende eller voldelig innhold. Du er selv ansvarlig for å inneha retten til å bruke bildet. Media på dette nettstedet er ikke beskyttet mot nedlastning og vidreformidling. Det frarådes å bruke media som inneholder Exif og gps informasjon.

Kontaktskjemaer

Informasjonskapsler

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler som kan inneholde informasjon som navn, epost, ip adresse, telefonnummer og internettleser versjon. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du logger deg inn på vårt nettsted. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg» vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i begrenset tid. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler og produktsider på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Hvem vi deler dine opplysninger med

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg
 

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Nettstedet benytter også analyse tjeneste av besøkende på nettstedet for å kontrollere trafikken på nettstedet. Denne informasjonen kan inneholde Ip adresse og grov lokalisering av den besøkende i tilegg til informasjon om hvilken nettleser og enhet som er benyttet. Dette blir brukt slik at vi kan gjøre vårt innhold tilpasset brukerne av nettstedet.

Norwash AS

Org nr: 921 361 645

Trogstadvegen 7, 2830 Raufoss

post@norwash.no

  • Facebook - svarte sirkelen
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Google Places - Svart Circle